2015/2016


Lied voor meester Frank

Lied voor meester Frank op het schoolfeest
Na de opening van het schoolfeest in Olympische stijl afgelopen vrijdag 8 juli, hebben we met de hele school een lied gezongen voor meester Frank. Het thema van het feest, Olympische spelen, is natuurlijk prachtig voor een gymleraar die afscheid neemt. Maar als pensionado gaat hij zeker niet stil zitten!!!Lees verder

Vacature Intern Begeleider per 01-08-2016

Wij zijn op zoek naar een ervaren, deskundige intern begeleider die ons team komt versterken en onze zorgstructuur verder kan verstevigen en verrijken!

vacature_ib_notenkraker_per_1-8-2016_pdf.pdf (206.47 KB)
Lees verder

Speciale uitgave van *HET PAROOL*

Lees deze interessante uitgave van een speciale Olympische-editie van HET PAROOL!
Groeten van onze geweldige correspondenten uit groep 7: Fillipa, Elena en Philine!

speciaale_uitgaven_voor_de_olympische_spelen.pdf (676.42 KB)
Lees verder

Schoolkamp dag 1. De nacht.

Zo discolampen aan. Wij gaan slapen…..

img_1370.jpg (6.93 MB)
Lees verder

Zo discolampen aan. Wij gaan slapen...


Lees verder

Schoolkamp dag 1. We zijn er!

“Waar blijft de bus nou? Hoe laat moeten we naar bed? Wat eten we vanavond? Met wie liggen wij dan op de kamer? Wat gaan we eigenlijk allemaal doen?”

Nou, eerst maar eens spelletjes op het strand. Wij zijn immers in Bergen aan Zee!!! Wat heerlijk die zeelucht. Ons schoolkamp is begonnen. Hoera!

img_1307.jpg (4.99 MB)
Lees verder

Vacature gymleerkracht per 01-09-2016

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ‘knap creatieve’
Gymleerkracht per 1 september 2016 voor 0,6 fte.

Lees verder in de vacature hieronder!

vacature_gymleerkracht_15_mei_2016_.pdf (258.19 KB)
Lees verder

Juf Mirjam

Juf Mirjam doet ‘t ook op YouTube

Een juf die het ook doet op YouTube, lesgeven bedoel ik dan natuurlijk! Juf Mirjam is zo’n toffe juf. Ze is de YouTube-filmpjes gaan maken omdat ze vindt dat sommige onderwerpen tijdens de basisschooltijd best saai en ingewikkeld zijn. “En door middel van mijn filmpjes hoop ik saaie, ingewikkelde vraagstukken van de basisschool wat leuker en inzichtelijker te maken.” aldus youtuber Juf Mirjam. Check haar YouTube-kanaal en word lid!
Hier alvast een voorproefje.


Lees verder

M5 Pestaanpak

M5-PESTAANPAK
‘Samen gaan we stelselmatig pesten oplossen. Binnen en buiten de school’
Iedereen weet wat pesten is. We hoeven niemand uit te leggen dat het schadelijk gedrag is en dat het ernstige en langdurige negatieve gevolgen kan hebben. Zowel voor de slachtoffers, als voor de personen die pesten. Op dinsdag 17 november klinkt op onze school het startschot voor de nieuwe ‘M5-pestaanpak’. Een methode waarbij het pesten op en rond school stelselmatig wordt aangepakt. Het streven: een nog veiligere en pestvrije school en omgeving. Want veiligheid is een absolute voorwaarde voor kinderen om zich gelukkig te voelen én om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Alle ouders van OBS DNotenkraker zijn uitgenodigd om op 17 november op 19.30 uur naar de ouderavond over M5 te komen.


Lees verder