Geplaatst: 28 januari 2015

image

Op de Notenkraker bestaat de mogelijkheid om uw kind tussen de middag te laten overblijven. Dit is een voorziening die door de school, de overblijfcoördinator en overblijfhulpen wordt georganiseerd.
Wij hanteren twee verschillende betalingssystemen. Als uw kind op vaste dagen overblijft, is het voordelig om een abonnement te nemen. U betaalt dan € 1,80 per dag. Als uw kind af en toe overblijft, kunt u gebruik maken van losse overblijfkaarten. U betaalt dan € 2,50 per dag.
Als u kiest voor een abonnement vragen wij u onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen en bij de administratie in te leveren.
Bij de berekening van het totaalbedrag per school jaar houden wij rekening met de op de jaarkalender ingeplande vrije dagen, schoolreis, vrije middagen etc.
Als u kiest voor af en toe overblijven, dus losse kaarten, hoeft u er alleen voor te zorgen dat uw kind op de dag van overblijven een los kaartje bij zich heeft dat aan de overblijfkracht overhandigd. Deze losse kaarten zullen doorgaans op maandag- en woensdagochtend tussen 8.30 en 9.00 uur op de administratie worden verkocht. Wij raden u aan om meerdere kaartjes tegelijk te kopen.
Overigens kunt u ook kiezen voor een combinatie van beide systemen: u geeft uw kind via een abonnement op voor bijvoorbeeld de maandag en de donderdag en voor de overige dagen, omdat uw kind dan slechts af en toe zal overblijven, koopt u losse kaarten.
Mocht u verder vragen of suggesties hebben betreffende de overblijf, dan kunt u altijd bij de administratie of de overblijfcoördinator terecht via overblijf@bsdenotenkraker.nl Ook heeft de overblijf op de administratie een eigen postbakje.
Wanneer u uw kind wilt laten overblijven in het schooljaar 2016-2017, kunt u hieronder het aanmeldingsformulier downloaden.

Indien u een wijziging wilt aanbrengen in het overblijf abonnement of het abonnement stop wilt zetten dan kunt u dat doen dit formulier:
www.bsdenotenkraker.nl/documenten/2011-2012/mutatieformulier_tso_2013-2014.pdf

Voor vragen kunt u mailen naar overblijf@bsdenotenkraker.nl

aanmeldingsformulier_tso_notenkraker_vanaf_1.9.2017.pdf (159.45 KB)